Sare de baie Aromaterapie cu Uleiuri esențiale...

Sare de baie Aromaterapie cu Uleiuri esențiale Relaxante

Sare de baie relaxantă cu un amestec de uleiuri esențiale de Grepfrut, Elemi și Levănțică, ce au proprietăți de curățare și relaxare.

Recomandări:

 • Sare cu uleiuri esențiale ce transformă baia într-o experiență relaxantă și revigorantă.

Ingrediente:

 • Sare de baie aromaterapie
 • Uleiuri esențiale de Grepfrut, Elemi și Levănțică

Cantitate: 500 g

41118
80,00 lei
TVA inclus

Transport gratuit pentru comenzi de minim 150lei.

Cost livrare 15 lei, pentru comenzi până în 150 lei.

Livrarea produselor în max 72h de la momentul comenzii.

Inchide
 

Când vine vorba de relaxare profundă și răsfăț, Sarea de Baie Aromaterapie Relaxantă de la Botanicus este alegerea perfectă. Această sare de baie excepțională oferă o experiență de calmare și revitalizare pentru corp și minte. Cu un amestec special de uleiuri esențiale de grepfrut, elemi și levănțică, această sare de baie îți transformă baia obișnuită într-un moment de răgaz și pace interioară.

De ce Sarea de Baie Aromaterapie Relaxantă este esențială în rutina ta de îngrijire:

 1. Relaxare Profundă: Uleiurile esențiale de grepfrut, elemi și levănțică au proprietăți relaxante și de calmare, ajutându-te să te eliberezi de stres și să te simți revigorat.
 2. Curățare și Îngrijire: Această sare de baie are și proprietăți de curățare, ajutând la eliminarea impurităților de pe piele.
 3. Îmbunătățirea Stării de Bine: Înmoaie-te în apa cu această sare aromaterapie și lasă-te purtat de senzația de relaxare și bine.

Folosirea produselor cosmetice create din ingrediente ecologice este esențială pentru a ne îngriji atât de noi, cât și de mediul înconjurător. Botanicus promovează produse care respectă natura și care sunt formulate fără substanțe chimice dăunătoare. Dar ce face cu adevărat aceste săruri de baie speciale sunt uleiurile esențiale pure culese direct din grădinile ecologice Botanicus. Uleiurile esențiale din grepfrut, elemi și levănțică au fost folosite de secole pentru efectele lor benefice asupra corpului și mintii. Ele pot ajuta la reducerea stresului, ameliorarea durerilor musculare și îmbunătățirea stării generale de bine. Sarea de baie Aromaterapie cu uleiuri esențiale relaxante conține doar ingrediente naturale, prietenoase cu mediul.

Caracteristici Principale:

 • Arome Relaxante: Uleiurile esențiale de Grepfrut, Elemi și Levănțică transformă baia într-o experiență relaxantă și revigorantă.
 • Curățare Naturală: Această sare de baie ajută la eliminarea impurităților de pe piele, lăsându-ți pielea mai catifelată și mai sănătoasă.
 • Calitate Superioară: Botanicus se mândrește cu produsele sale de înaltă calitate, iar această sare de baie nu face excepție.

Mod de Utilizare:

 1. Adaugă cantitatea dorită de sare de baie în cadă, în timp ce umpli cada cu apă.
 2. Amestecă bine pentru a permite sării să se dizolve complet.
 3. Bucură-te de o baie relaxantă timp de 20-30 de minute.
 4. După baie, clătește-ți corpul cu apă caldă și usucă-te cu grijă cu un prosop moale.
 5. Doar pentru uz extern. Păstrează produsul într-un loc uscat.

Contraindicații:

 • A se evita contactul cu ochii. În caz de iritații, întrerupe utilizarea și consultă un specialist.

Ingrediente (INCI): Sodium Chloride, Citrus Grandis Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Laurus Nobilis Oil, Canarium Luzonicum Gum Nonvolatiles, Limonene, Linalool.

Acțiune
Calmare
Relaxare
Nici o recenzie

5 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist