Pentru intermedierea efectuării plăților, Botanicus România SRL utilizează sistemul securizat 3-D Secure oferit de EUPLATESC.

Instrumentele de plată acceptate pe site-ul www.botanicus.ro sunt:

  • Plata online cu Card Bancar Visa sau Master Card
  • Ramburs la Curier.

În cazul în care un client a plasat o comandă cu plata ramburs și nu a ridicat coletul, la o comandă ulterioară Botanicus România își rezervă dreptul de a solicita plata în avans cu cardul. În cazul în care nu este acceptată această metodă de plată, comanda poate fi anulată.

  • Voucherele Cadou Botanicus –ideale pentru cadouri.

Un voucher cadou nu poate fi utilizat pentru achiziționarea altor vouchere cadou.

Botanicus România poate oferi clienților săi reduceri, cadouri și alte cupoane supuse unor reguli individuale și unor perioade de valabilitate ce vor fi comunicate clientului, în fiecare situație.

Cu excepția cazului în care se prevede expres posibilitatea cumulării unor oferte, fiecare voucher/reducere/cupon poate fi folosit o singură dată și numai un singur voucher/reducere/cupon poate fi folosit în cadrul aceleiași comenzi.

Dacă valoarea voucherului este mai mare decât valoarea produsului comandat, suma neutilizată nu va fi rambursată și nu se va emite un nou voucher pentru diferența neutilizată.

Prin plasarea unei comenzi, Clientul își exprimă acordul de a primi factura în format electronic, la adresa de e-mail indicată la momentul plasării comenzii. La solicitarea expresă a Clientului, Botanicus România poate transmite factura în format hârtie, împreună cu comanda.

Product added to wishlist